Bye! Rollerjam Party

9 FEBRUARY 2020

De spectaculaire afsluiter van hét skate event van 2020, gehost door Roller Planet en Amsterdam High Rollers! Op zondag 9 februari gaat Amsterdam Skate Event 2020 nog een laatste keer los vanaf 18.oo uur bij Roller Planet. Save the skate date!

Koop nu je tickets met korting! Check deze link voor de voorverkoop, op = op!

Bye! Rollerjam party

The big final of Amsterdam Skate Event 2020!

De waanzinnige afsluiter van het Amsterdam Skate Event 2020! Tijdens de Bye! Rollerjam Party kun je nog één laatste keer losgaan tijdens het skate-event van 2020. Al je ervaringen en skills van de laatste drie dagen komen hier samen!

Bye! Rollerjam
Roller Planet Amsterdam
Zondag 9 februari
Van 18.00 tot 23.00 uur
DJ’s Isaac BlazeFULLSCALE!

Tickets zijn € 15,- aan de deur, maar als je ze nu besteld krijg je € 5,- korting! Check deze link voor de voorverkoop, op = op! Jaarkaarten zijn niet geldig voor het feest.

Let’s get this party started!

Of je nou goed kunt skaten of niet, het maakt niet uit. Zolang je maar geniet van de vibe. Wij maken dit feest samen met jou! De DJ’s zorgen voor fijne old- en new-school nummers om los te gaan op de rolschaatsbaan. Dus bind je rollerskates onder en start party time! Je kunt trouwens onze rollerskates gratis gebruiken. Kijk hier voor meer informatie over de Roller Disco! 

Save the skate date en groove on!