Tarieven & Arrangementen

Of je nou alleen komt rollerskaten bij de rollerdisco, of het gelijk combineert met een drankje en bittergarnituur; het kan allemaal. Check hieronder snel de prijzen!

Entree

Reserveren is niet nodig

Tot 18.00 uur   € 6,-
Na 18.00 uur    € 10,-

De hele dag rollerskaten, reserveren is niet nodig! Roller Planet is tot 18.00 uur onderdeel van Jimmy’s Speelparadijs, houd dan ook rekening met jongere rijders tot 18.00 uur.

Rollerdisco arrangement € 15,-
(vanaf 18.00 uur)

Kom naast rollerskaten ook genieten van een drankje & bittergarnituur. Met dit arrangement kan het! (Inclusief entree)

Entree is inclusief gebruik rollerskates (maat 30 t/m maat 46) en bescherming. Meenemen eigen rollerskates is natuurlijk toegestaan.

Roller Planet Jaarkaart- een jaar lang rolschaatsen

Roller Planet Jaarkaart € 79,50

Kom een heel jaar lang rolschaatsen op de rink. Met de Roller Planet jaarkaart kan het! Schaf hem dus snel aan en pak dat voordeel. Zo geniet je onbeperkt van rollerdisco in Amsterdam bij Roller Planet! Check hier voor meer informatie!

Rollerdisco workshop € 35,- p.p.

Wil je de fijn kneepjes leren van een roller skater met serieuze skills? In een uur ga jij samen met jouw vrienden, familie, collega’s (of wie dan ook) alle geheimen van de rollerskatebaan ervaren! Roller disco wordt zo nog leuker! De workshop is voor minimaal 10 personen.

Voor € 40,- kun je workshop combineren met een arrangement, zodat je lekker bij kunt komen met drankje en bittergarnituur!

Rollerdisco Jeugdarrangement € 17,50 p.p.

Speciaal voor de jonge rolschaatsers hebben wij een tof arrangement! Met entree, een kidsmenu én glow in the dark stick heb je een complete dag plezier op de rollerskatebaan. Rollerdisco in Amsterdam, speciaal voor kids!

Is er een jarige? Dan krijgt die ook nog eens een cadeautje! Wat wil je nog meer? Voor minimaal 4 personen.

Roller Planet muur graffiti - advisory

Rollerskate lessen € 60,- p.p.

Heb jij nog nooit gerollerskate of wil jij je skills verbeteren? Onze vrienden van Skate Dance verzorgen regelmatig lessen voor beginners en gevorderden, gewoon bij Roller Planet in Amsterdam.

In een aantal avonden leer je basisvaardigheden zoals wegrijden, remmen en draaien. En natuurlijk ook de tofste danspasjes. Eén ding is zeker: na afloop van je cursus ben jij hooked! Lesgroepen bestaan uit minimaal 5 deelnemers en de lessen worden ‘s avonds op diverse tijden georganiseerd.

Helaas is de cursus voor nu afgelopen. Als er nieuwe data bekend zijn, dan lees je het natuurlijk hier!

Combikaarten

Race Planet karten

Combikaart
Skaten + Karten
€ 23,95

Laat je beste moves zien op roller skates en op de kartbaan! Combineer een avond rollerskaten met een kartheat van 10 minuten bij Race Planet Amsterdam.

Reserveer nu!
Lasergamen bij Race Planet Amsterdam

Combikaart
Skaten + Lasergamen
€ 16,50

Zoek dekking en ga los in de lasergame arena tussen het rollerskaten door. Maak het rollerskaten compleet met een lasergame van 12 minuten bij Race Planet Amsterdam.

Reserveer nu!
Rolschaatsen bij Roller Planet in Amsterdam

Combikaart Skaten +
Karten + Lasergamen
€ 26,95

De meest complete deal bij Roller Planet: kom zowel rollerskaten bij Roller Planet, 10 minuten karten én 12 minuten lasergamen bij Race Planet Amsterdam.

Reserveer nu!

Rollerdisco

Get your groove on roller skates. Rollerdisco is ook in Amsterdam weer helemaal back and rollin’! Daarom kun je de harde eighties weer helemaal ontdekken bij Roller Planet. Bind je rolschaatsen onder en ga underground op de rolschaatsbaan!

Ontdek meer

De bar

Heb je dorst gekregen van het rolschaatsen of zin in wat eten? Dan zit je goed aan de bar, waar je bij kunt komen van je groovy dansmoves. Lekker wat fris, een koffie als oppepper of een ouderwetse, Nederlandse bittergarnituur. Zo houd je het nog langer vol op de roller disco in Amsterdam!

Download menu