Tarieven & Arrangementen

Of je nou alleen komt rollerskaten bij Roller Planet, of het gelijk combineert met een drankje en bittergarnituur; het kan allemaal. Check hieronder snel de prijzen!

Entree is inclusief huur materiaal, maar je mag natuurlijk altijd je eigen rollerskates meenemen. Inline skates zijn toegestaan, maar let op: wij zijn er voor de swag en om te dansen en plezier te hebben. Niet om te racen!

Tijdens de Kerstvakantie zijn we langer geopend, check de tijden hier!

Entree € 10,-

De hele avond rollerskaten, reserveren is niet nodig! Entree is inclusief gebruik rollerskates (maat 30 t/m maat 46) en bescherming. Meenemen eigen rollerskates is natuurlijk toegestaan.

Roller Disco arrangement € 15

Kom naast rollerskaten ook genieten van een drankje & bittergarnituur. Met dit arrangement kan het! (Inclusief entree)

Roller Disco workshop € 35,- p.p.

Wil je de fijn kneepjes leren van een roller skater met serieuze skills? In een uur ga jij samen met jouw vrienden, familie, collega’s (of wie dan ook) alle geheimen van de rollerskatebaan ervaren! De workshop is voor minimaal 10 personen.

Voor € 40,- kun je workshop combineren met een arrangement, zodat je lekker bij kunt komen met drankje en bittergarnituur!

Roller Disco Jeugdarrangement € 17,50 p.p.

Speciaal voor de jonge rolschaatsers hebben wij een tof arrangement! Met entree, een kidsmenu én glow in the dark stick heb je een complete dag plezier op de rollerskatebaan.

Is er een jarige? Dan krijgt die ook nog eens een cadeautje! Wat wil je nog meer? Voor minimaal 4 personen.

Rollerskate lessen € 60,- p.p.

Heb jij nog nooit gerollerskate of wil jij je skills verbeteren? Onze vrienden van Skate Dance verzorgen regelmatig lessen voor beginners en gevorderden.

In 4 avonden leer je basisvaardigheden zoals wegrijden, remmen en draaien. En natuurlijk ook de tofste danspasjes. Eén ding is zeker: na afloop van je cursus ben jij hooked! Lesgroepen bestaan uit minimaal 5 deelnemers en de lessen worden ‘s avonds op diverse tijden georganiseerd.

Cursusdagen: 9 dec, 16 dec, 23 dec en 6 jan. Klik hier om je meteen in te schrijven!

Combikaarten

Race Planet karten

Combikaart
Skaten + Karten
€ 23,95

Laat je beste moves zien op roller skates en op de kartbaan! Combineer een avond rollerskaten met een kartheat van 10 minuten bij Race Planet Amsterdam.

Reserveer nu!
Race Planet lasergame

Combikaart
Skaten + Lasergamen
€ 16,50

Zoek dekking en ga los in de lasergame arena tussen het rollerskaten door. Maak het rollerskaten compleet met een lasergame van 12 minuten bij Race Planet Amsterdam.

Reserveer nu!
Roller Planet roller skate

Combikaart Skaten +
Karten + Lasergamen
€ 26,95

De meest complete deal bij Roller Planet: kom zowel rollerskaten bij Roller Planet, 10 minuten karten én 12 minuten lasergamen bij Race Planet Amsterdam.

Reserveer nu!

Roller Disco

Get your groove on roller skates. Roller disco is weer helemaal back and rollin’! Daarom kun je de harde eighties weer helemaal ontdekken bij Roller Planet. Bind je rolschaatsen onder en ga underground op de rolschaatsbaan!

Ontdek meer

De bar

Heb je dorst gekregen van het rollerschaatsen of zin in wat eten? Dan zit je goed aan de bar, waar je bij kunt komen van je groovy dansmoves. Lekker wat fris, een koffie als oppepper of een ouderwetse, Nederlandse bittergarnituur.

Download menu