DJ bij Roller Planet

Geef jouw DJ-carrière een kickstart bij Roller Planet! Heb jij een brede smaak en ben je thuis in de funky discomuziek? Dan biedt Roller Planet jou het ultieme podium om jouw dj-skills te upgraden!

Become the next big thing!

Rollerdisco is hét fenomeen van de seventies en eighties en maakt weer helemaal zijn comeback. Bij Roller Planet in Amsterdam binden honderden mensen dagelijks hun rolschaatsen onder en gaan de dansvloer op voor een avondje rollerskaten. Aan jou de taak deze partypeople te vermaken met flitsende jams en beats die passen bij het imago van Roller Disco. Denk aan muziek in de trant van klassiekers uit de discotijd van Kool and the Gang en Earth Wind & Fire, maar ook de nieuwe songs van Bruno Mars en Rauw Alejandro passen zeker in dit rijtje.

Weet jij de juiste snaar te raken met jouw mix van heerlijke funky discomuziek en gevoel voor ritme? Bij Roller Planet krijg jij de mogelijkheid om voor een groot publiek te draaien en te entertainen. Zo kan jij je skills verder uitbouwen en ervaring opdoen voor een grote groep dansende, swingende mensen.

Ben jij the next big thing? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Adresgegevens
Herwijk 10
1046 BC Amsterdam
+31 (0)20-6111120
[email protected]

Extra informatie
Algemene voorwaarden
Privacy Statement
Cookie Statement