Rollerdisco in Amsterdam

Rollerdisco is hét fenomeen van de jaren ’80 en heeft weer helemaal zijn comeback gemaakt. Bij Roller Planet is het elke dag Roller Disco tijd! Op onze nieuwe dansvloer in Amsterdam kun je met de voeten van de vloer om je roller skate en dans skills te laten zien. Baby, work it!

Twee keer rond draaien, rijden op één been en achteruit?
Niets is te gek bij de rollerdisco van Roller Planet!

Zoek je een origineel idee voor een avondje uit met vrienden of misschien wel een leuke date? Dan zit je bij Roller Planet in Amsterdam goed. Met te gekke lichteffecten kom je in de disco-mood en kun je losgaan op de muziek. Of je nou veel of geen ervaring hebt met rollerskaten, het maakt niet uit.

Man met rolschaatsen in Amsterdam tegen de graffitiwand van Roller Planet.

Tarieven & Arrangementen

Wil je alleen de dansvloer onveilig komen maken, of een heel arrangement met een workshop? Check dan snel de prijzen voor een chill avondje uit.

Check de tarieven
Roller Planet disco ball

‘Skating isn’t dead. It’s just gone underground’

Roller Disco is een fenomeen van vervlogen tijden, maar is weer helemaal terug! Meer dan een eeuw geleden rolde Charlie Chaplin al op zijn skates over het witte doek en in de jaren ’70 zorgde John Travolta voor fever on the dancefloor. Maar in de eighties is de echte underground swag geboren. Shake it!

Roller Planet Amsterdam graffiti met het woord Disco

Combineer met
Race Planet

Onder hetzelfde dak als de rollerskatebaan zit Race Planet Amsterdam. Met karten, lasergamen en/of bowlen kun je een avond rolschaatsen perfect maken. Hoe wreed!

Meer informatie

Get on the rollerdisco rink and dance!

Onze nieuwe rolschaatsbaan in Amsterdam is helemaal done and ready voor jouw rolschaatsskills. Met de stoere graffitiwand en blacklights kom je helemaal in de mood voor rollerdisco. Stap in de vibe van de eighties om helemaal los te gaan in de rink!

Wij houden van rollerskaten, maar natuurlijk mag je ook je eigen inline skates meenemen. Let op: hardrijden of racen is verboden en grooven is verplicht. Zo maak je de ultieme rolschaats disco!

Roller Planet is te leuk (vinden wij zelf in ieder geval) voor een bachelor party, verjaardag of ladies night. Of daag je collega’s uit voor een dance battle! Het kan allemaal bij ons in Amsterdam!

Check de rolschaatsbaan

De Bar

Van de rolschaats disco krijg je natuurlijk trek. Een opfrissend drankje, een oppeppende koffie of vullende snacks. We hebben het allemaal aan de bar, zodat je goed kunt bijkomen van het rollerskaten.

Op de rollerskatebaan zelf mag je geen eten of drinken meenemen. Burger on the dancefloor = murder on the dancefloor! Gelukkig hebben wij een te leuke lounge waar je kunt chillen en je Insta checken op onze gratis wifi! Keep that roller disco spirit up!

Download menu