Roller Planet X-Cube Escape Rooms

Kan jij op tijd ontsnappen?

Bij Roller Planet zijn er nu ook twee Escape Rooms met verschillende opdrachten. Lukt het jou en je team om binnen 30 of 60 minuten te ontsnappen? De X-Cube Escape Room is een superleuke toevoeging aan je bezoek aan Roller Planet.

X-Cube Escape Room

Even klaar met rolschaatsen? Train je brein in onze Escape Room!

Bij Roller Planet kun je niet alleen rolschaatsen. Er zijn nog veel meer activiteiten te doen, zoals karten, lasergamen en bowlen. En sinds kort zijn er de X-Cube Escaperooms. Wil je tijdens je rolschaatsuitje ook nog even je brein trainen, boek dan een van de opdrachten in een van onze Escaperooms.

Lees  hier meer over de verschillende opdrachten in onze X-Cube Escaperooms

De X-Cube een combinatie van escape room en videogame

Bij Roller Planet hebben we nu ook twee Escape Rooms met verschillende opdrachten. Lukt het jou en je team om binnen 30 of 60 minuten te ontsnappen? De X-Cube Escape Room is een superleuke toevoeging aan je bezoek aan Roller Planet.

De X-Cube is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Escape Rooms en is eigenlijk een combinatie van een escape room en een videogame. Het mooie aan de X-Cube is dat het nooit verveelt, want de spellen worden regelmatig geüpdatet. Zo ben je iedere keer verzekerd van nieuwe uitdagingen!

Wat is de X-Cube Escape Room?

De X-Cube bij Roller Planet is een kamer van 4×4 meter, die vol zit met technische snufjes zoals een mega touchscreen, controllers, blacklight, lichteffecten en geweldige speakersysteem. Je kan de escape room bij Roller Planet 2-6 man tegelijk spelen. Hierbij kun je kiezen uit verschillende opdrachten. Zo is er de Spy-training van 30 of 60 minuten. Of je helpt Agent 8008 in een spel van 30 minuten. Je speelt de interactieve Escape Room al vanaf € 50,- voor een half uur en € 90,- voor het spel van een uur. Je kan dus al voor € 8,50 p.p. deze Escape Rooms spelen!

Escape Room opdrachten

Volg jij samen met Katja Schuurmans of Sterre Koning de Spy-training of help je Ronald Vledder als Agent 8008 zijn opdracht te vervullen?

  • Katja Schuurman (Spy-training, Vanaf 12 jaar duur 1 uur)
  • Sterre Koning (Spy-training Kids, Vanaf 8 jaar 30 minuten)
  • Ronald Vledder (Agent 8008, Vanaf 8 jaar duur 30 minuten)

* Wij adviseren bij jonge spelers van 8 jaar begeleiding van een volwassene.

Escape Room Spy training

Escape room online boeken

Je boekt de X-Cube bij Roller Planet gemakkelijk online. Bij de online reservering geef je aan of je een spel van een half uur of een heel uur wilt. Op de locatie bij Roller Planet kies je vervolgens welke opdracht je wilt spelen.

Boek hier X-Cube 60 min.

Vind je een uur Escape room te lang? Boek hieronder je sessie voor een half uur.

Boek hier X-Cube 30 min.

Kinderfeestje

De X-Cube Escaperoom is ook ideaal voor kinderfeestjes en is een leuke aanvulling op de andere activiteiten die je kunt doen op locatie bij Roller Planet naast het rolschaatsen zoals karten, lasergamen of bowlen.

Bel en reserveer nu!
Escape room Agent 8008
Race Planet karten en Rolschaatsen

Combikaart
Karten

Laat je beste moves zien op skates en op de kartbaan! Combineer een dagje rollerskaten met een kartheat van 10 minuten bij Race Planet Amsterdam.

Bel voor meer info
Race Planet lasergame en Rolschaatsen

Combikaart
Lasergamen

Zoek dekking en ga los in de lasergame arena tussen het rollerskaten door. Maak het rollerskaten compleet met een lasergame van 12 minuten bij Race Planet Amsterdam.

Bel voor meer info
Karten, lasergamen en rolschaatsen

Combikaart
Karten & Lasergamen

De meest complete deal bij Roller Planet: kom zowel rollerskaten bij Roller Planet, 10 minuten karten én 12 minuten lasergamen bij Race Planet Amsterdam.

Bel voor meer info