Huisregels

Om het rollerskaten zo soepeltjes mogelijk te laten verlopen hebben we een aantal regels opgesteld. Zo blijft het veilig, schoon en showen we respect voor elkaar.

SPELREGELS ROLLER DISCO BAAN

  • De baan alleen betreden met rolschaatsen
  • Geen eten of drinken
  • Verboden te stunten
  • Kinderen onder de verantwoordelijkheid en toezicht van hun ouder(s)/volwassen begeleider(s)
  • Goede moves laten zien verplicht
  • Betreden op eigen risico

Roller Planet roller skater

Leen je gratis bescherming bij de kassa

Safety first! Een valpartij overkomt de besten, maar wij willen ervoor zorgen dat je geen nare blessures overhoudt aan een eventuele val. Daarom bieden wij gratis bescherming aan zodat je veilig je rondjes kan skaten. We hebben helmen en knie- en elleboogbeschermers in alle maten. Het lenen van bescherming kan je aanvragen bij de kassa.

Roller Planet roller skate stop

Skates inleveren in de bak

Je moet je skates na afloop weer inleveren in de daarvoor bestemde bak. De bak staat naast de rolschaatsvakken en is te herkennen aan het bord met de pijl. Wij zorgen vervolgens dat de skates weer schoon en fris worden gemaakt zodat ze weer spik en span zijn voor degene die de skates na jou gebruikt.

The Rink of Roller Planet

Met een vloer van gegoten beton heeft de rink van Roller Planet de ideale basis voor roller skates. Wil je lekker up-tempo skaten dan neem je de buitenkant, maar kom je lekker chillen dan pak je de binnenkant van rink. Vergeet ondertussen niet te genieten van de muziek, maar bovenal: rij met respect!

The Rink