De Rolschaatsbaan

Zonder rolschaatsbaan geen Roller Planet, it’s as simple as that. Met veel passen en meten hebben we een unieke rolschaatsbaan in Amsterdam opgezet. Een mooie gladde dansvloer voor strakke moves en een lange gang om fijn te rollerskaten. Op deze pagina nemen we je mee over de baan!

The rink of Roller Planet

Rink of Roller Rink is de originele term voor rolschaatsbanen. Met een vloer van gegoten beton heeft de rink van Roller Planet de ideale basis voor roller skates. Glad genoeg om lekker te skaten, maar met net genoeg grip. Ideaal voor de mooiste tricks tijdens de roller disco! Roll it in Amsterdam!

Een kant van de baan is volledig afgetimmerd met een railing, zodat je altijd ergens kunt steunen als het even niet lekker gaat. Of om even te chillen natuurlijk, met je swagger pose. Natuurlijk is de hele rolschaatsbaan ook full rollerdisco stijl aangekleed met flashy lichten en vette graffiti!

De plattegrond van de rolschaatsbaan van Roller Planet in Amsterdam
Rolschaatsers dansen op de Dancefloor van Roller Planet in Amsterdam

De Dancefloor

De Dancefloor is verrassend genoeg onze dansvloer. Hier heb je alle ruimte om je dansskills op rollerskates te laten zien. Een mooie ruimte waar je natuurlijk ook genoeg publiek hebt. Met de discobal, stoere graffiti en de extra spotlights kom je helemaal in the mood to skate. Rollerdisco all the way!

Rolschaatsers rolschaatsen door de tunnel van Roller Planet in Amsterdam

De Tunnel

De tunnel is de lange gang vanaf de dansvloer. Door het lage plafond is dit deel extra knus. Maak extra vaart langs de lange wand met graffiti, en pak wat alternatieve moves mee op je rolschaatsen. Ga eens door je hurken tijdens het skaten of doe een twist (zonder de weg kwijt te raken).

De coolste graffiti op de graffitiwand bij Roller Planet Amsterdam

De Graffitiwand

Aan de andere kant van de tunnel kom je uit bij de graffitiwand. Hier kwam je langs toen je binnenkwam. Onze graffitiheld heeft hier zijn fijnste skills losgelaten en een waar rollerdisco kunstwerk gemaakt. Moet je bijkomen van de tunnel? Take a seat, we hebben hier een mooie bank.

Chillen aan de bar

Naast de rink is onze bar. Met een ruime keuze aan drankjes en snacks kun je daar lekker chillen voor of na het rolschaatsen. Fijn verfrissend en maag vullend! Geniet ervan in onze lounge. Chillings! Check het menu hieronder.

By the way, eten en drinken op de rolschaatsbaan zelf is not done! Prioriteiten stellen dus; of rolschaatsen of eten en drinken. Gelukkig kun je tijdens het chillen wel je Insta en App checken met onze gratis wifi! Kun je gelijk die rolschaatsfoto’s posten en ons volgen op Instagram en Facebook!

Download het menu

Bind je rolschaatsen onder!

Op de rolschaatsbaan in Amsterdam kun je dus helemaal losgaan! Dus bind onder die rolschaatsen. Het gebruik van onze spullen is helemaal gratis. Je mag natuurlijk ook je eigen rolschaatsen meenemen, we love that personal touch. Inline skates zijn ook toegestaan, maar keep in mind dat racen en hard rijden verboden is. We are there for the rollerdisco.

Benieuwd wat de tarieven zijn? Of wil je les hebben voor je de baan opgaat? Check dan snel even de tarieven-pagina! Het aanbod is groots. Daarnaast kun je het rolschaatsen ook combineren met Race Planet Amsterdam. We zitten onder hetzelfde dak, hoe makkelijk is dat. Check hier de combinatiedeals met karten, bowlen of lasergamen.