Roller Planet Jaarkaart

Wil je een jaar lang los gaan op de rolschaatsbaan in Amsterdam? Wil je onbeperkt jouw rollerskate skills oefenen? Dan heeft Roller Planet dé jaarkaart voor jou! Een heel jaar vol rollerdisco, grooves, twists en jams, voor slechts € 99,50!

Een jaar lang rolschaatsen

Met de Roller Planet Jaarkaart kun je het hele jaar onbeperkt rolschaatsen. Dus krijg je geen genoeg van de rollerdisco, wil je jouw rollerskate skills verbeteren of vind je het gewoon leuk op de rolschaatsbaan? Neem dan snel een pasfoto mee naar Roller Planet en koop jouw persoonlijke jaarkaart!

Voor slechts € 99,50

Heb je het ooit zo voordelig gezien? The same fun for less! Dus pak die jaarkaart, trek die rollerskates aan en stap op de rolschaatsbaan in Amsterdam. Get your groove on, the whole year long! Neem je pasfoto mee en bestel hem op locatie!

Roller Planet Jaarkaart- een jaar lang rolschaatsen

Rolschaatsen in Amsterdam

Bij Roller Planet kun je helemaal losgaan op rolschaatsen in Amsterdam. Onze Rollerdisco baan -de ‘rink’- is helemaal ingericht voor de beste rollerskate vibe. Check de vette graffiti wall, hoor die chille muziek en ga helemaal op in de light effects. Zo kom je helemaal in de mood om je mooiste skills op skates te laten zien! Ben je benieuwd naar de prijzen, alle arrangementen en combinatiekaarten, bekijk ze snel hier!

Rollerdisco is helemaal up-and-coming! Dit nieuwe fenomeen moet je beleefd hebben. Dus zoek je een goed uitje in Amsterdam? Dan zit je bij Roller Planet goed! Je kunt gratis onze rolschaatsen en bescherming gebruiken, en parkeren is gratis voor de deur. Check snel de contactpagina!

Voorwaarden

  • Jaarkaart staat op naam van de kaarthouder.
  • Enkel geldig als pasfoto van de kaarthouder op de jaarkaart is bevestigd.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.
  • Niet geldig tijdens feesten en op bijzondere dagen.
  • De Jaarkaart is 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop en verloopt automatisch na dit jaar. De Jaarkaart wordt niet automatisch verlengd.
  • Roller Planet kan bij entree om legitimatie van de kaarthouder vragen.