Openingstijden Meivakantie 2021

Nog even geduld tot de meivakantie! 😀 Tot dan kun je natuurlijk ook rolschaatsen, check de openingstijden hier!

Meivakantie for the win! Ook in 2021 hebben we weer andere openingstijden tijdens de meivakantie! Check het snel hieronder en enjoy de rollerdisco!

Openingstijden Meivakantie 2021

Tijdens de meivakantie 2021 komen er vast weer andere openingstijden. Helaas weten wij het nog niet, dus je zult later terug moeten komen op deze pagina voor de aangepaste openingstijden in de meivakantie. We’ll let you know!

Openingstijden meivakantie 2021:
Maandag – donderdag TBA
Vrijdag – zondag  TBA
Roller Planet rolschaatsbaan in Amsterdam met roller skaters op de rink.

Voor beginners en pros!

De pro’s laten regelmatig hun beste moves zien, alleen dat is al tof om te zien! Maar, natuurlijk zijn beginners ook welkom. Speciaal voor iedereen met wat minder balansgevoel en stijvere spieren hebben we rollators. Nee, je staat niet voor gek, je bent juist helemaal dope dat je het doet! Daarnaast kun je ook workshops doen als je nog beter wilt leren rolschaatsen, die vind je hier.

Dus gooi onder die rollerskates, bind je veters vast en rol naar de rolschaatsbaan! Voor de tarieven kun je hier klikken. Om te kijken wanneer je de baan op kunt -7 dagen per week, 364 dagen per jaar (+1 in een schrikkeljaar natuurlijk)-, klik je gewoon hier. Heb je geen rolschaatsen? Dan kun je gewoon onze gear gebruiken, helemaal gratis.

Rollerdisco time in Amsterdam

Voor dé rolschaatsbaan van Amsterdam moet je natuurlijk naar Roller Planet. Hier vind je rollerdisco met lekkere beats en strakke verlichting. Kom naar de bar om te chillen met een fijne snack en een lekker drankje. Dan kun je weer helemaal relaxt de baan op.

Meer informatie over die baan, de rink, vind je trouwens hier! Deze gladde betonvloer is helemaal klaar om op te rolschaatsen. Met een grote dansvloer, een lange tunnel en de meest vette graffitiwand kom je echt in de rollerdisco mood. Alleen al de baan zien, dat maakt wat los. Dus check die pagina en kom vooral langs om het echte werk te beleven!