Rolschaatsen in Utrecht

Was je ook zo gek op de rolschaatsbaan in Utrecht? Niet getreurd nu het gesloten is, bij Roller Planet Amsterdam kun je terecht met jouw skate skills!

Put on those roller skates!

Roller skaten in Utrecht was een groot fenomeen in de skate scene. Helaas is die rolschaatsbaan al een tijdje geleden mee gestopt. Gelukkig voor de skatefans heeft Roller Planet kort erna de vloer geopend in Amsterdam. Deze rink is ultra smooth en geschikt voor jong en oud. Een perfect alternatief voor rolschaatsen in Utrecht!

Bekijk de tarieven
Roller Planet rolschaatsbaan in Amsterdam met roller skaters op de rink.

Get Your Groove On!

De 80’s roller disco vibe gaat los bij Roller Planet Amsterdam met old-school graffiti en fijne tunes. De gladde rolschaatsbaan staat bekend als smooth genoeg om lekker te rijden, maar met voldoende grip voor je trics. Laat jij je skills zien op de rink? Voor meer info over de rink kun je hier een kijkje nemen.

Heb je wat minder ervaring met rolschaatsen? No worries, we vinden dat rolschaatsen leuk moet zijn voor iedereen. Eventueel kun je bescherming lenen, zo houdt je het extra veilig. Daarnaast is roller disco natuurlijk het meest toffe uitje met je vrienden, voor je verjaardag of voor die relaxte vrijmibo. Chill! Wil je indruk maken op een date? Dan scoor je extra bonuspunten met de roller disco vibe uiteraard. Benieuwd naar de tarieven? Check ze hier!